Fantastiski 8,6
balstoties uz 736 atsauksmēm

Jaunākie klientu komentāri

Izvēlieties ceļotāja veidu
Fantastiski



no 736 atsauksmēm
  • Viesnīcas stāvoklis/tīrība: 9,1
  • Iespējas 8,2
  • Atrašanās vieta 8,5
  • Numuru ērtums/standarti: 8,7
  • Pakalpojumi 8,8
  • Atbilstība cenai: 8,0
  • Ēdiens/ēdināšana: 8,1
Atlasīt pēc

lisa no Amerikas Savienotās Valstis
Ģimene ar maziem bērniem
One-Bedroom Grand Suite
Uzturējās3 naktis 2016. gada jūnijs
World Class
Restaurants were world class. Service was excellent even though we had to tell a manager to clean our room properly. The maids did a half effort job. Otherwise, everything was just perfect.
Novērtēts 26 jūnijs 2016

bin no Ķīna
Solo ceļotājs
Grand numurs
Uzturējās2 naktis 2016. gada jūnijs
solo travelers
solo travelers
Novērtēts 25 jūnijs 2016

jung no Dienvidkoreja
Biznesa ceļotājs
Plašs numurs ar 1 guļamistabu un viesistabu
Uzturējās2 naktis 2016. gada jūnijs
Not Bad
It was a good time to do my job at Macao. The overall condition was a good, however, staffs was too slow to handle things
Novērtēts 24 jūnijs 2016

CLARE no Apvienotā Karaliste
Pāris
Grand numurs
Uzturējās3 naktis 2016. gada maijs
Amazing place!
Wonderful hotel withfriendly & helpful staff. Extremely clean, good value for money and the pool is amazing!
Novērtēts 02 jūnijs 2016

Wing no Honkonga
Pāris
Paaugstināta komforta ("grand deluxe") numurs ar skatu uz okeānu
Uzturējās vienu nakti 2016. gada maijs
Friendly staff
Friendly, helpful, excellent service, definitely will go back.
Novērtēts 29 maijs 2016

JESSICA no Singapūra
Solo ceļotājs
Paaugstināta komforta ("grand deluxe") numurs ar skatu uz okeānu
Uzturējās3 naktis 2016. gada maijs
Excellent service and clean hotel
Staff were very friendly and helpful (especially those at the concierge and reception desk). They were able to communicate in fluent English and the hotel is conveniently located. Would definitely recommend the hotel.
Novērtēts 25 maijs 2016

Aurelia no Francija
Grupa
Grand numurs
Uzturējās vienu nakti 2016. gada aprīlis
Disapointed ! Not a 5 stars hotel standards
I booked one night with 3 breakfasts at MGM Macau to surprise my friends. First thing that bothered me, in our absence the staff entered in our room to "clean" even if we didn't ask for it.. Then we had to take the ferry the next morning at 7AM in order to catch a flight in HK for the Philippines and we wanted to enjoy the great breakfast that we paid before the departure and a long travel day but what a surprise to learn that the breakfast starts at 7AM in a 5 stars hotel and not around 6AM like the other ones.. The hotel wasn't flexible about the fact to exceptionnally have the breakfast in our room before 7AM, they wanted us to pay for 3 new breakfasts room service and last they didn't want to reimburse us about the money we paid for the breakfast that we can't have.. I picked this hotel, for a 5 stars hotel experience for my friends it was their first time but they felt disapointed.. I took the package on agoda with the breakfast in purpose because I knew that we will have a very long day travelling.. I did many 5 stars hotel and they always try their best to fit your need but at MGM Macau they don't care about us. Still wanted to have my money back about the breakfast..
Novērtēts 12 maijs 2016

Chingshyan no Taivāna
Biznesa ceļotājs
Grand numurs
Uzturējās2 naktis 2016. gada aprīlis
Good
Good
Novērtēts 25 aprīlis 2016

Chingshyan no Taivāna
Biznesa ceļotājs
Grand numurs
Uzturējās vienu nakti 2016. gada aprīlis
Good
Good
Novērtēts 24 aprīlis 2016

chawalit no Taizeme
Ģimene ar maziem bērniem
plašs paaugstināta komforta numurs ar 2 guļamistabām
Uzturējās vienu nakti 2016. gada aprīlis
Luxury place but service could be improved
Only staffs at reception are great, luxury bath room amenities( Molton brown), breakfast is just average
Novērtēts 18 aprīlis 2016


1

2

3

1234

Sāciet šeit un izvēlieties iemīļotāko programmu: