Ļoti labi 7,9
balstoties uz 907 atsauksmēm

Jaunākie klientu komentāri

Izvēlieties ceļotāja veidu
Ļoti labi



no 907 atsauksmēm
  • Viesnīcas stāvoklis/tīrība: 8,2
  • Iespējas 6,9
  • Atrašanās vieta 8,0
  • Numuru ērtums/standarti: 7,9
  • Pakalpojumi 8,0
  • Atbilstība cenai: 7,9
  • Ēdiens/ēdināšana: 7,3
Atlasīt pēc
Pārbaudītas atsauksmes

Michael no Austrālija
Individuāls ceļotājs
Standarta divvietīgs numurs ar divguļamo gultu vai trīsvietīgs numurs
Uzturējās3 naktis 2016. gada augusts
Great boutique hotel
Pleasent stay with clean rooms and friendly staff. Buffet breakfast simple but more than enough selections on offer. Only negative is high traffic noise late into the night and from early in the morning.
Novērtēts 01 septembris 2016

TAN no Malaizija
Biznesa ceļotājs
Studio numurs
Uzturējās3 naktis 2016. gada augusts
Great Hotel
This is a boutique hotel which I have expected to be unique and true enough it is. Check in and service was a breeze and the room, internet and TV programs are great. Food in the coffee house was good the only thing which irked me is when they have an event at the coffee house which is already small, the whole coffee house is taken up and we have to sit outside with mosquitoes as company. I think they should organize events in their seminar room instead.
Novērtēts 29 augusts 2016

Titisari no Indonēzija
Biznesa ceļotājs
Studio numurs
Uzturējās vienu nakti 2016. gada augusts
Good except for
Love the room, love the food, love the price, well I actually love the entire stay except for 3 things: (1) no hairdryer in the room, when clearly it was mentioned in the web; (2) that i had to pay cash for my room service & massage (thankfully I did bring some extra cash, usually i rely on my Credit Card); and (3) the massage therapist (i booked one at night) was unbelievably rude. She even slammed my room door on her way out. Thankfully the other staffs were very polite & friendly so I gave it 2 stars review instead of 1.
Novērtēts 04 augusts 2016

Maya no Indonēzija
Pāris
Standarta divvietīgs numurs ar divguļamo gultu vai trīsvietīgs numurs
Uzturējās vienu nakti 2016. gada jūlijs
Good location
Closed to shopping area
Novērtēts 25 jūlijs 2016

victhor no Indonēzija
Pāris
Studio numurs
Uzturējās vienu nakti 2016. gada jūlijs
Unique Hotel Design
unique concept, good food, perfect location
Novērtēts 16 jūlijs 2016

vic no Indonēzija
Individuāls ceļotājs
Studio numurs
Uzturējās vienu nakti 2016. gada jūlijs
good location, good value, excellent breakfast
good location, good value, excellent breakfast
Novērtēts 11 jūlijs 2016

Brent no Amerikas Savienotās Valstis
Individuāls ceļotājs
Studio numurs
Uzturējās4 naktis 2016. gada jūlijs
Good
Parking is a bit difficult, but the staff is always there to assist. Wifi works well. Room is clean. No hassles. I have stayed once before, and this was another nice stay at Artotel.
Novērtēts 10 jūlijs 2016

Yuni no Indonēzija
Ģimene ar maziem bērniem
Studio numurs
Uzturējās5 naktis 2016. gada jūlijs
Errr...
Breakfast must be improve, this time i feel tasteless. Maybe the chef fasting because i hv been there a week before hari raya. Then everything is fault With my taste. Luckyly, i met Ms Ruth, she accomodated all my complaint then she gave us some rewards. After i checking out then they celebrate 4th anniversary and gave all guest pillow that takeable. Overall, artotel must keep the cleanlines and nice breakfast taste, i think the plus point is two of them.
Novērtēts 10 jūlijs 2016

Dinani no Indonēzija
Ģimene ar maziem bērniem
Pievilcīgs divvietīgs numurs ar priekšrocībām ar vienu divguļamo gultu
Uzturējās vienu nakti 2016. gada jūlijs
Good location
But bad breakfast
Novērtēts 08 jūlijs 2016

Tantri no Indonēzija
Biznesa ceļotājs
Standarta divvietīgs numurs ar divguļamo gultu vai trīsvietīgs numurs
Uzturējās vienu nakti 2016. gada aprīlis
Pelayanan ramah
Stayed there for 1 night, had a very warm welcome from the staffs. Location is good. Easy to get the taxi
Novērtēts 04 jūlijs 2016


1

2

3

1234

Sāciet šeit un izvēlieties iemīļotāko programmu: