Jaunākie klientu komentāri

Izvēlieties ceļotāja veidu
Ļoti labi



no 1677 atsauksmēm
  • Viesnīcas stāvoklis/tīrība: 8,1
  • Iespējas 7,4
  • Atrašanās vieta 8,3
  • Numuru ērtums/standarti: 8,1
  • Pakalpojumi 7,9
  • Atbilstība cenai: 7,9
  • Ēdiens/ēdināšana: 7,6
Atlasīt pēc

Daniel no Amerikas Savienotās Valstis
Ģimene ar maziem bērniem
Deluxe Double vai Twin numurs
Uzturējās2 naktis 2016. gada septembris
A Bit Disappointing
Good: decent breakfast, nice looking lobby, great bathrooms Bad: room was a bit old and dirty, the pool was disgustingly dirty, the connecting mall has almost nothing left
Novērtēts 20 septembris 2016

Reinhard no Jaunzēlande
Grupa
Deluxe Double vai Twin numurs
Uzturējās2 naktis 2016. gada septembris
Nice location..top of building
Top 3 levels are hotel away from hustle and bustle of busy Medan. Good service..good breakfast..near evening Market and Railway Station.
Novērtēts 19 septembris 2016

Lynne no Malaizija
Pāris
Deluxe Double vai Twin numurs
Uzturējās2 naktis 2016. gada septembris
Good hotel which goes above and beyond.
Hotel provided free mobile internet for guests, staff were friendly and helpful.
Novērtēts 16 septembris 2016

KONG no Malaizija
Pāris
Deluxe Double vai Twin numurs
Uzturējās2 naktis 2016. gada septembris
We like most the swimming pool and the smiling staffs.
We enjoy spending sometime relaxing by the fascinating swimming pool with it's beautiful landscape. Each time when we passed by the staffs, we will received greetings and sweet smiles. The staffs are very helpful too.
Novērtēts 15 septembris 2016

Dato no Malaizija
Biznesa ceļotājs
Luksusa istaba
Uzturējās2 naktis 2016. gada septembris
Very interesting stay
A hotel as one stop center.U can find what u need.
Novērtēts 12 septembris 2016

Siak no Malaizija
Biznesa ceļotājs
Deluxe Double vai Twin numurs
Uzturējās3 naktis 2016. gada septembris
Great hotel
Just a short walk to railink and Merdeka
Novērtēts 06 septembris 2016

SELVARAJU no Malaizija
Individuāls ceļotājs
Deluxe Double vai Twin numurs
Uzturējās2 naktis 2016. gada septembris
Right choice at Medan , no regret !!
I review many hotels , before i made my booking to Arya Duta. Initially the review shows 8 , this gives me an confident to book it. After my stay, i would like to say i made a fantastic choice . Hotel location , staff, food , safety , room cleanliness , comfort all drive me to no reason for complaint . I strongly suggest any one to book this hotel & i will be go here again for sure.
Novērtēts 05 septembris 2016

kok no Malaizija
Biznesa ceļotājs
Deluxe Double vai Twin numurs
Uzturējās vienu nakti 2016. gada augusts
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
Novērtēts 01 septembris 2016

novy no Indonēzija
Biznesa ceļotājs
Deluxe Double vai Twin numurs
Uzturējās vienu nakti 2016. gada augusts
big
big hotel and nice swimming pool
Novērtēts 01 septembris 2016

Poh no Malaizija
Individuāls ceļotājs
Deluxe Double vai Twin numurs
Uzturējās vienu nakti 2016. gada augusts
Big room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Novērtēts 22 augusts 2016


1

2

3

1234

Sāciet šeit un izvēlieties iemīļotāko programmu: