Jaunākie klientu komentāri

Izvēlieties ceļotāja veidu
Ļoti labi



no 1674 atsauksmēm
  • Viesnīcas stāvoklis/tīrība: 8,1
  • Iespējas 7,5
  • Atrašanās vieta 8,3
  • Numuru ērtums/standarti: 8,1
  • Pakalpojumi 7,9
  • Atbilstība cenai: 7,9
  • Ēdiens/ēdināšana: 7,6
Atlasīt pēc
Pārbaudītas atsauksmes

KONG no Malaizija
Pāris
Deluxe Double vai Twin numurs
Uzturējās2 naktis 2016. gada septembris
We like most the swimming pool and the smiling staffs.
We enjoy spending sometime relaxing by the fascinating swimming pool with it's beautiful landscape. Each time when we passed by the staffs, we will received greetings and sweet smiles. The staffs are very helpful too.
Novērtēts 15 septembris 2016
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

Dato no Malaizija
Biznesa ceļotājs
Luksusa istaba
Uzturējās2 naktis 2016. gada septembris
Very interesting stay
A hotel as one stop center.U can find what u need.
Novērtēts 12 septembris 2016
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

Siak no Malaizija
Biznesa ceļotājs
Deluxe Double vai Twin numurs
Uzturējās3 naktis 2016. gada septembris
Great hotel
Just a short walk to railink and Merdeka
Novērtēts 06 septembris 2016
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

SELVARAJU no Malaizija
Solo ceļotājs
Deluxe Double vai Twin numurs
Uzturējās2 naktis 2016. gada septembris
Right choice at Medan , no regret !!
I review many hotels , before i made my booking to Arya Duta. Initially the review shows 8 , this gives me an confident to book it. After my stay, i would like to say i made a fantastic choice . Hotel location , staff, food , safety , room cleanliness , comfort all drive me to no reason for complaint . I strongly suggest any one to book this hotel & i will be go here again for sure.
Novērtēts 05 septembris 2016
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

kok no Malaizija
Biznesa ceļotājs
Deluxe Double vai Twin numurs
Uzturējās vienu nakti 2016. gada augusts
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
Novērtēts 01 septembris 2016
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

novy no Indonēzija
Biznesa ceļotājs
Deluxe Double vai Twin numurs
Uzturējās vienu nakti 2016. gada augusts
big
big hotel and nice swimming pool
Novērtēts 01 septembris 2016
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

Poh no Malaizija
Solo ceļotājs
Deluxe Double vai Twin numurs
Uzturējās vienu nakti 2016. gada augusts
Big room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Novērtēts 22 augusts 2016
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

Poh no Malaizija
Solo ceļotājs
Deluxe Double vai Twin numurs
Uzturējās vienu nakti 2016. gada jūnijs
BIg & comfy room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Novērtēts 22 augusts 2016
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

Charles no Malaizija
Pāris
Deluxe Double vai Twin numurs
Uzturējās vienu nakti 2016. gada augusts
Not bad but...
Room is old and we got a room very far away from lift, need to walk for at least 5 minutes to the lift. Room amenities only prepared for one person. However, the night duty manager is friendly, prepare cake for my birthday. Breakfast service lack of 5 stars performance.
Novērtēts 18 augusts 2016
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

Indira no Indonēzija
Ģimene ar maziem bērniem
Deluxe Double vai Twin numurs
Uzturējās vienu nakti 2016. gada janvāris
nice hotel great location
love the pool, love the room, love the breakfast.. just check-in and check-out process takes a little longer..
Novērtēts 15 augusts 2016
Vai Jums šī atsauksme noderēja?


1

2

3

1234

Sāciet šeit un izvēlieties iemīļotāko programmu: