Fantastiski 8,1
balstoties uz 628 atsauksmēm

Jaunākie klientu komentāri

Izvēlieties ceļotāja veidu
Fantastiski



no 628 atsauksmēm
  • Viesnīcas stāvoklis/tīrība: 8,4
  • Iespējas 8,3
  • Atrašanās vieta 7,5
  • Numuru ērtums/standarti: 8,6
  • Pakalpojumi 8,4
  • Atbilstība cenai: 8,3
  • Ēdiens/ēdināšana: 7,5
Atlasīt pēc

Andrew no Kanāda
Pāris
Villa Rezidence
Uzturējās7 naktis 2014. gada oktobris
Awesome accommodation
Unique resort and accommodations, facilities and friendly staff
A trip we won't forget. We loved our private pool villa, Balinese architecture, and mutilate pools throughout the resort. Excellent place to unwind and chill. Staff very courteous and helpful. Convenient and frequent shuttles to and from town made getting around very easy.
Novērtēts 06 novembris 2014
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

Jeanette no Kanāda
Ģimene ar lielākiem bērniem
Luksusa numurs
Uzturējās4 naktis 2014. gada oktobris
Perfect Paradise in Ubud Bali Indonesia
Superior service with a smile; unbelievable garden; clear pool
Incredible experience; lasting fondest memories of the staff and management who took care of us like a family. My daughter and fiancée had their engagement pictures done in their impressive & expansive garden and their photographers were in awe of the place and staff
Novērtēts 29 oktobris 2014
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

Meina no Singapūra
Pāris
Luksusa numurs
Uzturējās3 naktis 2014. gada oktobris
Getaway
Food , Ambience , Staff
It was pleasant , they have a shuttle bus to city . Staff are friendly , however arrangement of airport pickup and wake up call was mishap .
Novērtēts 13 oktobris 2014
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

Alyson no Austrālija
Solo ceļotājs
Luksusa numurs
Uzturējās vienu nakti 2014. gada septembris
Chilled glamour
The staff, the pools, the grounds
Very good - a nice way to end a busy Bali stay - very chilled and Bollywood style, comfy beds and handy shuttle to Ubud.
Novērtēts 22 septembris 2014
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

mickel no Indonēzija
Pāris
Luksusa numurs
Uzturējās3 naktis 2012. gada februāris
cant complain, the best place in ubud there is
room, scenery, staff
One of a kind, if you are looking for intimate and private time; here is the place. Yhat you see on the picture is prwtty much what you see when you arrives
Novērtēts 14 septembris 2014
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

michelle no Apvienotā Karaliste
Ģimene ar maziem bērniem
Ģimenes numurs
Uzturējās3 naktis 2014. gada augusts
AMAZING!
gardens and swimming pools and decoration
You must stay here! It's really really lovely.
Novērtēts 10 septembris 2014
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

anne-sophie no Francija
Pāris
Luksusa numurs
Uzturējās2 naktis 2014. gada augusts
Quirky hotel and decoration
fun decoration, lots of pools and place to seat, breakfast
Huge domain with many pools and different atmosphere, quirky decoration of space. Our rooms were 3 stars like hotel definitely not 5 stars. Breakfast is ok, 2 different space to take it. Not very good value for money overall.
Novērtēts 06 augusts 2014
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

John no Amerikas Savienotās Valstis
Ģimene ar lielākiem bērniem
Ģimenes numurs
Uzturējās4 naktis 2014. gada jūlijs
Eclectic resort, great customer service
Ellie, the manager and the customer service
Our stay was Ok. The cleanliness of our rooms and the condition of the grass could have been better. We found a toe nail on the bath room floor when we checked in and the grass in front of our room had a big bare mud patches that should have been maintained better. The breakfast buffet was adequate but one would expect a better effort from a resort hotel. We had dinner there and it was excellent. We travel to Bali about three times a year and base our review on other hotels and resorts that we have stayed at in Ubud over the years.
Novērtēts 24 jūlijs 2014
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

Marija no Austrālija
Pāris
Luksusa numurs
Uzturējās3 naktis 2011. gada oktobris
Our stay was absolutely enjoyable in every way!
Service was beautiful and staff were incredibly pleasant and attentive. Higly recommend!
Our stay was absolutly enjoyable, we would highly recommend this hotel! Beautiful!
Novērtēts 18 jūnijs 2014
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

Bonnie no Kanāda
Solo ceļotājs
Luksusa numurs
Uzturējās2 naktis 2014. gada jūnijs
good value for money, gorgeous rooms, friendly
room size and decorations, price, location for nearby wedding
It was really great value for money, the rooms were as nice as a 4 star hotel, nice drapes over the bed, large room with decorations, friendly staff. Faulty toilet but staff was really attentive and quick.
Novērtēts 09 jūnijs 2014
Vai Jums šī atsauksme noderēja?


1

Izvēlieties lojalitātes programmu

Lapas augšpusē, klikšķiniet uz PointsMAX, lai varat redzēt daudz populāru lidsabiedrību un izvēlēties lojalitātes programmu.

2

Izvēlieties numuru ar punktiem

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Nopelnīt līdz pat 4900 punktiem

Jebkurš pieejamais numurs parādīs punktu skaitu, ko varat uzkrāt, rezervējot šo numuru.

3

Pierakstieties sistēmā un uzkrājiet punktus!

  • Programmas biedra ID
  • Es neapmetīšos nevienā no šīs rezervācijas numuriem. Rezervāciju veicu citai personai.

Norādiet biedra ID Jūsu izvēlētajai programmai rezervēšanas laikā. Jūs uzkrāsiet punktu summu, kas būs redzama rezervējot pēc tam, kad iziesiet no sistēmas. Tas ir tik vienkārši!

Sāciet šeit un izvēlieties iemīļotāko programmu: