Labi 7,3
balstoties uz 8149 atsauksmēm

Jaunākie klientu komentāri

Izvēlieties ceļotāja veidu
Labi



no 8149 atsauksmēm
  • Viesnīcas stāvoklis/tīrība: 7,3
  • Iespējas 6,5
  • Atrašanās vieta 9,1
  • Numuru ērtums/standarti: 6,9
  • Apakalpošana: 7,0
  • Atbilstība cenai: 7,1
  • Ēdiens/ēdināšana: 6,3
Atlasīt pēc
Pārbaudītas atsauksmes

Daniel no Amerikas Savienotās Valstis
Ģimene ar vecākiem bērniem
Ģimenes
Uzturējās8 naktis 2014. gada augusts
Good choice
See other review
See other review
Novērtēts 28 augusts 2014
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

Daniel no Amerikas Savienotās Valstis
Ģimene ar vecākiem bērniem
Standarta Twin numurs
Uzturējās8 naktis 2014. gada augusts
Good choice
See other review
See other room review
Novērtēts 28 augusts 2014
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

Daniel no Amerikas Savienotās Valstis
Ģimene ar vecākiem bērniem
Standarta Twin numurs
Uzturējās2 naktis 2014. gada augusts
Good hotel for the price and location
Location, Helpful staff, Two elevators
I would recommend the Casa hotel for someone traveling to Hong Kong. Its best feature is its location. It is less than 100 feet from the entrance to the Yau Ma Tei subway station. The Yau Ma Tei station allows connection to the two major subway lines with access to most of Kowloon and Hong Kong Island. Although their are many hostels in the Nathan Rd area for less the Casa Hotel was clean, the staff was helpful, and it was very convienient. We used 3 rooms. One family room (one double bed and one single) as well as two rooms each with two single beds. The only problem we had was that during the 8 day stay we had two days of typhoon with heavy rains which caused leaking in one of the rooms. The management moved us to another room (actually better) for no extra charge. Some of this was no doubt a result of being on the 14th floor (top floor).
Novērtēts 28 augusts 2014
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

Hoi no Honkonga
Biznesa ceļotājs
Standarta Single numurs
Uzturējās2 naktis 2013. gada oktobris
good value, good location
good value, good location, fair serivce
stay for biz purpose, the location is good as its near to mtr station and also shopping area.
Novērtēts 26 augusts 2014
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

Montarop no Taizeme
Grupa
Standarta Twin numurs
Uzturējās3 naktis 2011. gada augusts
Only 100 mt.from mtr
Area,house keeping, comfy bed
Omg!! This small hotel was in the great location. 100 meter. From mtr. Easy to go everywhere. Easy to walk to Lady market and temple market. Back hotel street plenty of small restaurant all tasty and delicious. Room size unbelievable !! Super tiny toilet ever!! I'm not recommend for European or westerner. The size is only for Asian haha. But Amazing tere tiny bed was so comfy. We slept so well. And even cheap hotel still gave us free bottle of water and breakfast bread for 2 night stay. They come clean our room. Room has slipper and small LCD tv. But who need to stay in hotel while we are in HK. Well recommend this CasA hotel. Excepted for big body people NO
Novērtēts 24 augusts 2014
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

Pha no Singapūra
Pāris
Standarta Single numurs
Uzturējās2 naktis 2014. gada augusts
Disappointed
Bad
Novērtēts 24 augusts 2014
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

lee no Malaizija
Biznesa ceļotājs
Standarta Double numurs
Uzturējās2 naktis 2009. gada maijs
Location.. Very near to tran station
Clean room .. Location.. Lot food near the hotel
Novērtēts 22 augusts 2014
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

Velda no Singapūra
Individuāls ceļotājs
Standarta Single numurs
Uzturējās3 naktis 2014. gada jūlijs
Good for Solo Traveller
Location, Convenience, Staff Attitude
We know that hotels in Mongkok are relatively small but turns out that it is REALLY small. Good for those whom are travelling on their own (like me), space is really small as i could not open up a suitcase in my own hotel room. Location is really good as it is near MTR and a lot of eateries.
Novērtēts 21 augusts 2014
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

luat no Amerikas Savienotās Valstis
Biznesa ceļotājs
Standarta Single numurs
Uzturējās vienu nakti 2014. gada jūlijs
Ok
Near airport, cheap,
Novērtēts 19 augusts 2014
Vai Jums šī atsauksme noderēja?

Benny no Singapūra
Individuāls ceļotājs
Standarta Twin numurs
Uzturējās vienu nakti 2014. gada augusts
Not possible to shower !! toilet just too Small...
Location
It's not possible to have a proper shower in this tiny toilet of a very tiny room !! Location is the only selling point !
Novērtēts 18 augusts 2014
Vai Jums šī atsauksme noderēja?


1

Izvēlieties lojalitātes programmu

Lapas augšpusē, klikšķiniet uz PointsMAX, lai varat redzēt daudz populāru lidsabiedrību un izvēlēties lojalitātes programmu.

2

Izvēlieties numuru ar punktiem

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Nopelnīt līdz pat 4900 punktiem

Jebkurš pieejamais numurs parādīs punktu skaitu, ko varat uzkrāt, rezervējot šo numuru.

3

Pierakstieties sistēmā un uzkrājiet punktus!

  • Programmas biedra ID
  • Es neapmetīšos viesnīcā. Rezervāciju veicu citai personai.

Norādiet biedra ID Jūsu izvēlētajai programmai rezervēšanas laikā. Jūs uzkrāsiet punktu summu, kas būs redzama rezervējot pēc tam, kad iziesiet no sistēmas. Tas ir tik vienkārši!

Sāciet šeit un izvēlieties iemīļotāko programmu: